Over mij

Waar het verhaal voor mij ooit begon als bijbaantje in een bloemenkiosk, bedenk en verzorg ik nu met veel liefde en passie de bloemenstyling voor bruiloften en events.

 

Ik vind het fantastisch hoe een bloemstuk een bepaalde toon kan zetten in een ruimte en op die manier een integraal onderdeel wordt van iemands blijvende herinnering.

 

De bloemen op een bruiloft dienen als frame van jouw meest romantische momenten en die wil je natuurlijk precies naar jouw eigen smaak en visie hebben.

 

En daarom is het mijn doel om jouw verhaal te vertalen in bloemen.


%

Mijn filosofie

Exclusieve dienstverlening

Wij brengen persoonlijke dienstverlening tot een hoger niveau, omdat wij op de dag van jullie bruiloft exclusief aan het werk gaan voor jullie om jullie visie tot werkelijkheid te brengen.

 

Premium bloemen

Ook werken wij met de meest bijzondere rozen, en bloemen die soms exclusief verkrijgbaar zijn in lokale boutique kwekerijen.

 

Een duurzaam plan

Wij proberen zo duurzaam mogelijk te werk te gaan. Dit doen wij door zoveel mogelijk in het seizoen in te kopen en bij duurzame kwekerijen. Ook maken wij gebruik van gerecycled materiaal en houden wij onze verpakkingen tot een minimum.

 

Daarnaast zijn wij ook duurzaam met jullie bloemenplan. Wij ontwerpen bloemstukken op een manier dat het zoveel mogelijk herbruikt kan worden op de dag zelf. Daarnaast is er een optie om na afloop de bloemen gedoneerd te laten worden bij een zorginstelling in de buurt.


Mijn proces

Tijdens het intakegesprek:

Ik loop elk aspect van de bruiloft met je door: van het kleurpalet tot aan de locatie. Ook als je nog geen moodboard of kleurpalet hebt gekozen, dan help ik je graag mee in dit proces. Ik leg je de verschillende stijlen uit (moody, kleurrijk, of eclectische veldbloemen) en jij bepaalt wat het beste bij jou past.

 

Na het intake gesprek:

Er wordt vrijblijvend een persoonlijk moodboard en bijbehorende offerte verstuurd. Ga je akkoord? Mooi, dan gaan we het officieel maken!

 

Twee à drie weken voor de bruiloft:

Het is bijna D-Day, dus we lopen het bloemenplan voor de laatste keer door en zetten zo de puntjes op de i.

 

Op en na de dag van de bruiloft:

De bloemen worden geleverd en eventueel geïnstalleerd op locatie. Na alle festiviteiten worden eventuele installaties afgebroken om de locatie weer netjes achter te laten. 

 

PS: Nederlands weer blijft natuurlijk wispelturig, dus als er last-minute veranderingen nodig zijn dan denken en bewegen we altijd met je mee.


Wil jij ook op intakegesprek?

Ik maak een persoonlijk bloemenplan en moodboard voor jullie. Deze is gratis en geheel vrijblijvend!